Verhuur

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoeveel personen kunnen er maximaal op bezoek komen?
Omwille van de sanitaire voorziening worden er maximaal 40 personen toegelaten.

Wat moeten we nu juist betalen?
Voor het antwoord op deze vraag verwijzen we naar betaling.

Mogen wij op bezoek komen?
Als vereniging vinden wij het normaal dat je het heem eens op voorhand wil zien. Hiervoor neem je best terug contact op met de verhuurverantwoordelijke.

Mag de auto of vrachtwagen blijven staan bij het heem?
De auto of vrachtwagen mag enkel bij het heem staan om te laden en te lossen. Dit omdat de enige bereidbare baan voor zwaarder vervoer naar het heem moet vrij blijven voor de diensten. De vrachtwagen of auto mag wel op de kustbaan staan, dit is een kleine 100 à 200m en is kosteloos.

Mag er een kampvuur gehouden worden?
Het is niet toegelaten om in een provinciaal domein een kampvuur te houden.

Wat moet er gebeuren met het afval?
Het afval moet gescheiden worden in papier en karton, PMD en restafval, deze worden op de voorziene dagen door de huurder buiten gezet. Op de laatste dag van het verblijf mag enkel PMD en restafval blijven staan in de daarvoor voorziene bak.

Naar waar moet de post gezonden worden?
Voor kaartjes kan je dit sturen naar het adres van het heem (Zeebruggelaan 168, 8370 Blankenberge)

Hoe kunnen we het heem best bereiken?
Met de fiets en te voet kan dit via de Zeebruggelaan. Maar met de auto of vrachtwagen ben je verplicht om de dienstweg te nemen die je enkel kan inrijden via de kustbaan tussen Blankenberge en Zeebrugge. (Ga hiervoor naar ligging)

Is het heem gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?
Het heem is zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Om naar Blankenberge te komen neem je best de trein. Daarna ga je uit het station en steek je de Koning Albertlaan over waar het tramstation zich bevindt. Vandaar neem je de tram richting Zeebrugge en stap je af aan de halte “Duinse polders”. Nog een kleine 500m wandelen en je bent er.

Moeten er natuurvriendelijke producten gebruikt worden?
Omwille van de sanitaire installatie en de natuurrijke omgeving moet er gebruik gemaakt worden van natuurvriendelijke producten. Deze producten kosten zeker niet meer dan andere en kunnen verkregen worden bij onze vereniging aan winkelprijs.